Enfortir la cohesió de la societat catalana fou una de les principals prioritats del nostre govern

3 juliol, 2017

El periodista Alfonso Díaz parla amb José Montilla per al programa “La Galería” de TVE. En aquesta entrevista es fa una repassada a la trajectòria personal i política de l’expresident i un balanç de l’obra de govern del conegut com “tripartit”. A l’entrevista es fa referència a les principals actuacions del govern de la Generalitat d’aquell període esmentant, entre d’altres coses, el programa de barris, la construcció d’escoles i instituts, d’equipaments sanitaris, de comissaries de Mossos i la modernització d’infraestructures.

En parlar de l’actual situació de conflicte institucional afirma que “hi ha un problema de Catalunya amb Espanya i un problema del govern de Catalunya amb el d’Espanya, que són dues coses diferents”

Podeu veure l’entrevista aquí