“Sr. Rajoy, asuma su responsabilidad, tome la iniciativa”

29 octubre, 2014

Mariano RajoyEl president Montilla va intervenir ahir al ple del Senat, interpel·lant el president del Govern, Mariano Rajoy, en relació a la situació política de Catalunya.

En la seva pregunta, Montilla posa de manifest la gravetat de la situació, el risc de la paràlisi i les seves conseqüències i la necessitat de : “crear las condiciones para un nuevo pacto que seduzca a los catalanes y al conjunto de los españoles”. 

La resposta del president del govern va ser, un cop més, limitada a la defensa de la legalitat i la constitucionalitat sense asumir, però, la seva responsabilitat de contribuir a buscar un camí que ajudi a resoldre els problemes d’encaix entre Catalunya i España.

 

Documents adjunts:

– Text de la intervenció : Pregunta de Montilla a Rajoy

– Diari de Sessions del Senat : Montilla-Rajoy 28Oct2014

– Video de la sessió : clica aquí

Pots veure també la notícia al web de L’Entesa Catalana de Progrés aquí