La Fundació Campalans presenta una proposta de reforma constitucional federal

6 maig, 2013

164_papersdelafundacio

El document de la Fundació és una proposta sistemàtica, rigorosa i valenta.

El president de la Fundació, Miquel Iceta, diu en la presentació del document: ” Nosaltres no ens resignem a contemplar impassibles com es fa més gran l’escletxa entre els catalans i la resta d’espanyols, per l’aparició de problemes que no s’han resol be, i per tancar aquesta escletxa proposem una reforma federal que culmini la lògica evolució de l’Estat de les Autonomies, resolent els conflictes competencials amb regles clares, la representació política de les Comunitats als òrgans de l’Estat, la justa assignació de recursos i el reconeixement del caràcter plurinacional, pluricultural i plurilingüístic d’Espanya

http://www.fcampalans.cat/publicacions_detall.php?id=6&idpubli=286