skip to Main Content
+34 935 677 130 oficinamontilla@gencat.cat

Benvinguts!

Amics i amigues.

Aquest és un espai de reflexió i diàleg, amb el que vull compartir amb vosaltres la meva manera de veure les coses sobre el present i també sobre el passat i el futur del nostre país. Crec que en el debat de política a Catalunya i al conjunt d’Espanya li falta una major dosi de serenitat i de rigor.

També de perspectiva i de generositat, per entendre el punt de vista dels altres. La política és – ha de ser- debat, llibertat per confrontar idees i capacitat per defensar-les amb els millors arguments. El debat polític només té sentit si no ens creiem en la possessió de la veritat, de l’única veritat. Si la veritat és única, no cal ni debat, ni política.

Durant quatre anys he tingut l’honor de servir al nostre país des de la Presidència de la Generalitat, defensant les nostres institucions i el benestar de el poble de Catalunya. Segueixo compromès amb el reconeixement institucional i el progrés social del nostre país i per això vull aportar l’experiència acumulada, el coneixement dels problemes i les potencialitats de la nostra societat i les meves pròpies conviccions.

José Montilla Aguilera

Novetats

18Nov 19
La Declaració de Barcelona

La Declaració de Barcelona

A la vista de la celebració de la IV Convenció Federalista, crec que pot ser del vostre interès tornar a llegir les Declaracions de Granada i Barcelona Declaració de Barcelona, Juliol 2017 Declaració de Granada, Juliol 2013

18Nov 19
Una solució basada en un projecte compartit

Una solució basada en un projecte compartit

Dissabte vaig participar a la IV Convenció Federalista organitzada per la Fundació Rafael Campalans amb la Fundación Pablo Iglesias i la Friedrich Ebert Stiftung, en la qual em vaig adreçar als assistents amb aquesta intervenció inicial. En l'acte van intervenir…

Articles d’opinió.

En aquest espai trobareu les meves opinions, curtes i breus quan sigui necessari, més extenses i argumentades quan l’espai i el temps ho permeten. També hi trobareu opinions o lectures d’altres persones que us proposaré compartir.

Dolors Renau, referent de les dones a la política

El passat dissabte vam retre homenatge a la companya Dolors Renau.  Feminista, Socialista, Companya, Precursora… En motiu del seu comiat, la Fundació Campalans ha tornat a editar el document “Per què les dones a la política?” de 2007, de la Col·lecció Debats, un escrit coordinat per la Dolors, on recull el treball d’un…

El Govern de Catalunya no està en condicions de fer front als reptes del país

El president Montilla, ha participat al programa  Las mañanas de RNE con Íñigo Alfonso, per parlar de la situació política actual a Catalunya. Ha parlat sobre la proposta de resolució d’autodeterminació i ha estat crític amb el president Torra per la gestió del conflicte i per desatendre els problemes més urgents de la…

El President Montilla, juntament amb el President Mas, conversen al programa FAQs de Tv3

El programa de TV3, Preguntes Freqüents (FAQs), va acollir una conversa entre els presidents Montilla i Mas, parlant de la sentència del judici pel 1'O i la situació política a Catalunya., Podeu veure el programa clicant AQUÍ.


Segueix la nostra conversa.

Les xarxes socials ens permeten rapidesa i proximitat. Però també ens han de facilitar l’opinió reposada, l’anàlisi extens i tan ben fonamentat com sigui possible. Espero les vostres aportacions i els vostres comentaris.

https://www.facebook.com/President.Montilla
https://twitter.com/JoseMontillaA

Back To Top